#

Ірпінський податковий університет отримав нового керівника (ФОТО)

07.05.2021 19:00
Ірпінський податковий університет отримав нового керівника  (ФОТО)
Валентина Унинець-Ходаківська

Стало відомо, що міністр фінансів України Сергій Марченко та державний секретар Мінфіну Дмитро Самоненко особисто представили нову виконуючу обов’язки ректора університету Фіскальної служби Валентину Унинець-Ходаківську

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "04597".

Під час представлення нової керівниці, міністр сказав, що Фіскальний університет у перспективі повинен увібрати кращий практичний досвід провідних вітчизняних та зарубіжних університетів, досягти значних наукових досягнень

Валентина Павлівна Унинець-Ходаківська народилася 1969 року. Є членом Партії "Солідарність жінок України" та президентом Міжнародного благодійного фонду "Сповідь". На місцевих виборах у 2015 році балотувалася від партії "Партія "Солідарність жінок України"" до Ірпінської міської ради.

Жінка є радницею ректора з міжнародної співпраці Верхньосілезького економічного університету імені Войцеха Корфантего в Катовіцах (GWSH, Польща), представниця GWSH в Україні, має великий досвід управлінської діяльності в закладі вищої освіти, зокрема на посадах декана фінансового факультету, заступника проректора.

У своєму зверненні до нових колег вона повідомила, що найближчим часом має бути розроблена й обговорена Стратегія розвитку вишу до 2030 року, підготовлені проєкти для участі в наукових та освітніх програмах, а також подані заявки на гранти.

Нагадаємо, що депутати Ірпінської міськради проголосували за вступ Ірпеня до Київської агломерації.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: