#

В Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відкривається фотовиставка, присвячена українському Криму

27.02.2024 08:32
В Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відкривається фотовиставка, присвячена українському Криму
Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 27 лютого, в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї пройде відкриття фотовиставки "Політв'язні та військові з Криму" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал ITV News Ірпінь Буча Гостомель Бородянка.

О 12.00 у приміщенні музею розпочнеться зустріч, присвячена українському Криму, в межах якої і відкриють фотовиставку, матеріали для якої надала Постійна Представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева.

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Саме в цей день у 2014 році в Сімферополі відбувся масовий мітинг. Він був організований Меджлісом кримськотатарського народу. Тоді до стін Верховної Ради АРК з усіх куточків півострова приїхали тисячі людей з українськими і кримськотатарськими прапорами, щоб захистити територіальну цілісність своєї країни. Вони скандували: "Крим – це Україна!",

- повідомила начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, що Ірпінська молодіжна рада у співпраці з антикафе "Multiverse" створює місце для творчої та ініціативної молоді - три обладнані тематичні кімнати на базі антикафе "Multiverse".

Читати "Моя Київщина" у Facebook