#

В ірпінському парку облаштують мотузковий парк (ФОТО)

17.08.2021 18:55
В ірпінському парку облаштують мотузковий парк (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У парку "Дубки", що знаходиться за адресою вулиця Соборна, 173 в місті Ірпінь, облаштовують мотузковий парк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку " Нація27 - Київщина" у Facebook.

Розкинеться він по деревам, також там обіцяють зробити дві траси: дорослу і дитячу. Уже зовсім скоро він запрацює.  Організатори мотузкового парку стверджують, що він не створить жодного впливу дубам у парку "Дубки".

Проте не всі місцеві жителі, що живуть поруч, у захваті розташування цього мотузкового парку і вже зібрали кілька десятків підписів за те, щоб парк перенесли на околицю "Дубків" для того, щоб він знаходився на безпечній відстані від людей, які хочуть спокійно відпочити  у парку.

Згодом активісти звернулися з цією проблемою до міського голови. На їхню думку, такі розваги зроблять парк "Дубки" шумним і некомфортним місцем  для відпочинку. Особливо переживають за малечу, оскільки вважають, що гуляти під мотузковим парком небезпечно.

Із приводу іншого зеленого осередка Ірпеня, Парка Матері (вулиця Мечникова, 118) у представників громади є питання до міської влади. На жаль, парк не відповідає ні площі, ні конфігурації, що є на будівельному паспорті.

Активісти безрезультатно зверталися до місцевої влади з пропозиціями зробити парк більш комфортним місцем відпочинку.

Йшлося про розширення площі парку до вже існуючих парканів приватних садиб, перенесення частини паркану майданчика до парковки (там вже є закладні, щоб поставити стовпи), а також перенесення частини паркану майданчика для вигулу собак впритул до існуючої бетонної огорожі.

Нагадаємо, що в Ірпені, на вулиці Університетській, 2-Л/1, готують до відкриття амбулаторію сімейної медицини №7.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: