#

В Іванкові, Димері та Чорнобилі відновили роботу підрозділи ДСНС (ФОТО)

19.04.2022 13:40
В Іванкові, Димері та Чорнобилі відновили роботу підрозділи ДСНС (ФОТО)
Фото з місця подій

У звільнених від московитів Іванкові, Димері та Чорнобилі запрацювали та вже побували на перших виїздах підрозділи Держслужби із надзвичайних ситуацій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Вечірній Київ".

Рятувальники ДСНС повернулися у підрозділи, які тривалий час були зайняті окупантами. Зараз надзвичайники відновлюють життя там, де російські нелюди зробили розруху.

У частині в Чорнобилі рятувальники показали пожежну машину, де загарбники намалювали велику літеру "V", один із заборонених в Україні та вже у багатьох цивілізованих країнах світу символ путінського фашизму. Окупанти жили у частині увесь час, поки їх звідти не вигнали українські військові. Тепер всі ці символи будуть зафарбовувати.

Вже у перший робочий день відновлення роботи, з Чорнобиля ДСНСівці здійснили виїзд, до села Гута Катюжанська, де горів житловий будинок. Зараз у цьому підрозділі вісім людей з особового складу та два водії.

У повідомленні йдеться:

Рятувальники з неприхованою радістю прийшли у частини та заступили на чергування. Попри пережите жахіття, життя потроху повертається у мирне річище і наші вогнеборці готові й надалі працювати на благо громади та нашої України.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав указ про нагородження солдатів та рятувальників з усієї України, серед них і мешканців Київщини.


Читати "Моя Київщина" у Telegram