#

В Іванкові молодик вкрав у жінки мобільний телефон

26.10.2022 18:55
В Іванкові молодик вкрав у жінки мобільний телефон
Фото з місця події

Сьогодні, 26 жовтня, до правоохоронців звернулася жінка, яка розповіла, що невідома особа у селищі Іванків, на ринку, викрала її мобільний телефон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області.

На пошуки зловмисника пішли поліцейські офіцери громади Андрій Дорошенко та Андрій Шворак. Вони за декілька хвилин встановили особу крадія. Ним виявився 27-річний житель села Обуховичі.

Днями раніше надходило аналогічне повідомлення, у якому зазначалося, що зловмисник викрав на цьому ж ринку у жінки сумку з грошима в розмірі 1000 гривень.

Тоді поліцейські визначили зловмисника та відкрили кримінальне провадження, але чоловік на шлях виправлення не став. Також відомо, що правопорушник причетний до скоєння наркозлочинів.  Як виявилося, лиходій вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та лише влітку повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання.

За фактом крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, та незаконне зберігання наркотичних засобів поліцейські розпочали досудові розслідування [ч.4 ст.185 ККУ та ч.1 ст.309 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у селі Прибірськ Іванківської громади 23-річний місцевий житель викрав автомобіль Geely у свого сусіда.

Читати "Моя Київщина" у Facebook