#

В Іванкові розчистять водойму за 10 млн грн

07.12.2020 18:10
В Іванкові розчистять водойму за 10 млн грн
Фото з мережі Інтернет

До кінця 2021 року в селі Іванків Бориспільського району збираються поліпшити технічний стан водойми та виконати роботи з благоустрою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Нещодавно Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра уклало договір з ТОВ "Укрводресурси" на поліпшення технічного стану та благоустрою водойми в селі Іванків Бориспільського району. Ціна договору склала 10,17 млн грн.

"Укрводресурси" до кінця грудня 2021 року повинно зрізати чагарник, зібрати траву та деревину, розробити грунт, встановити труби та водовідлив з котлованів, виконати роботи на відвалі, влаштувати пляжну ділянку та відремотувати грунтові дороги.

Конкуренцію ТОВ "Укрводресурси" в тендері склали ТОВ "Трубіжводексплуатація", ПрАТ "Пересувна механізована колона 37", ТОВ "НВП "Ірігаційні системи" та ТОВ "СКС "Моноліт". Найвигідніша пропозиція була у ТОВ "Трубіжводексплуатація", однак її відхилили через розрахунок запропонованої ним ціни з порушенням ДСТУ.

19 листопада 2020 року Державна аудиторська служба розпочала моніторинг даної закупівлі. Станом на 7 грудня його результати в системі ProZorro не опубліковані.

Цей тендер вдалося провести з третьої спроби. Дві аналогічні закупки, оголошені в серпні та вересні 2020 року, відмінили через неможливість усунення виявлених порушень.

Також нагадаємо, що до Іванківської ЦРЛ доставили мамограф вартістю понад 2 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: