#

В Іванкові затримали псевдомінера відділку поліції (ФОТО)

12.12.2020 15:45
В Іванкові затримали псевдомінера відділку поліції (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно на спецлінію поліції "102" зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що підклав вибухівку поблизу Іванківського відділення поліції, та якщо йому не повернуть його автомобіль – він підірве будівлю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Поліцейські швидко встановили особу "мінера". Ним виявився 35-річний житель Іванківського району. Як з’ясувалось, цього ж дня поблизу села Термахівка чоловік потрапив у ДТП – з’їхав. Це побачив поліції та підійшов до автівки, аби надати допомогу, натомість чолов’яга почав висловлюватися нецензурною лайкою та кидався в бійку. Поліцейські виявили у порушника ознаки алкогольного сп’яніння та провели освідування, яке встановило, що вміст алкоголю в крові складає 1,5 проміле.

За цим фактом поліцейські склали на водія адміністративні матеріали. Автомобіль було вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. На цьому правопорушник не зупинився – у місцевому магазині розбив вітрину та зник в невідомому напрямку, а після – повідомив про замінування Іванківського відділення поліції, якщо йому не повернуть автівку.

Правоохоронці провели ретельний огляд – жодних вибухових пристроїв, предметів та підозрілих осіб не виявили. Зловмисника затримали за місцем проживання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у якості речового доказу мобільний телефон.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років. Також за дрібне хуліганство в магазині на чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП. Вирішується питання про оголошення підозри затриманому, запобіжний захід для нього обере суд.

Також нагадаємо, що в селищі Іванків поліцейські затримали п'яного зловмисника, який пограбував свого знайомого.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: