#

У поліції Київщини призначили нового заступника голови-"слідака"

04.02.2021 15:01
У поліції Київщини призначили нового заступника голови-"слідака"

25 січня 2021 року новим заступником начальника поліції Київщини став підполковник поліції Віктор Луговий, який до цього очолював аналогічну посаду в Закарпатській області, але має чималий досвід роботи в Київській області.

Про це повідомляє «Моя Київщина».

Свою службу в правоохоронних органах він розпочав у 2006 році, вступивши до Київського Національного університету внутрішніх справ. Ще тоді, будучи курсантом вишу, майбутній правоохоронець мав загострене почуття справедливості та прагнув боротися зі злочинністю.

Після закінчення навчального закладу з відзнакою, старший лейтенант міліції розпочав кар’єру у Обухівському районному відділі міліції Київщини на посаді слідчого. Потім Віктор Луговий працював у підрозділах слідства Київської області та Міністерства внутрішніх справ, з 2014 року – на керівних посадах.

З вересня 2017 року він працював заступником начальника поліції Бориспільщини. У жовтні 2019 року - призначений на посаду заступника начальника Слідчого управління поліції Київщини.

У цьому ж році Віктор Олександрович захистив дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук.

З березня 2020 року по січень 2021 року Віктор Олександрович обіймав посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області – начальника слідчого управління.

За його особистою участю були розслідувані та скеровані до суду матеріали резонансні злочини, скоєні проти життя та здоров’я громадян на території  Київщини та Закарпаття.

25 січня 2021 року Віктор Луговий призначений на посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції Київської області - начальника слідчого управління.

Читати "Моя Київщина" у Facebook