#

В Обухові на підприємстві "Компанія Май Україна" спалах коронавірусу (ВІДЕО)

26.04.2020 08:40
В Обухові на підприємстві "Компанія Май Україна" спалах коронавірусу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Обухів з 17 квітня через спалах COVID-19 припинило свою роботу підприємство "Компанія Май Україна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "BARD_official" у Faсebook.

"На підприємстві "Компанія Май Україна" перший випадок захворювання та коронавірус стався 13 квітня", - сказав міський голова Олександр Левченко.

У відеосюжеті розповідається, що серед працівників компанії у який виявили коронавірус лише одна людина знаходиться у лікарні, у інших хвороба перебігає у легкій формі, тому вони вдома на самоізоляції.

"15 квітня ми провели засідання техногенно-екологічної комісії та прийняли рішення рекомендувати проведення цілих ряд заходів, які необхідно провести на підприємстві "Компанія Май Україна". Коли ми їх затвердили, то 16 квітня дізналися, що на підприємстві на COVID-19 вже захворіло 4 людини, то я надав розпорядження про його закриття. З 17 квітня компанія припинила свою роботу. Також варто сказати, що "Компанія Май Україна" виділила кошти, і почалися обстеження усіх працівників компанії", - розповідає Левченко.

Він зазначив, що наразі перевірку пройшла майже половина працівників, з яких 29 осіб хворі на коронавірус, і 22 особи з них проживають на території міста.

Нагадаємо, що у селі Копачів Обухівського району нетверезий депутат Копачівської сільради вчинив наїзд на собаку та мало не збив господарів тварини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook