#

В Обухівському районі урочисто відкрили "Клас безпеки" (ФОТО, ВІДЕО)

23.05.2023 12:00
В Обухівському районі урочисто відкрили "Клас безпеки" (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 22 травня, в одному з навчальних закладі Обухівщини відкрили "Клас безпеки"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис ГУ ДСНС України у Київській області у Facebook.

У школі облаштували сучасний безпековий простір, аби навчати там школярів основних правил безпеки життєдіяльності та ознайомлювати їх з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також формувати в учнів навички надання домедичної допомоги.

Безпековий простір поділили на декілька спеціальних зон: пожежна та мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху, домедична допомога та обладнаний необхідним інвентарем, наочними матеріалами, одягом рятувальників та спорядженням, інтерактивними цікавинками, продукцією від UNICEF Ukraine.

В урочистому відкритті класу взяли участь заступник міського голови, начальник відділу освіти та рятувальники і поліцейські Обухівського району. На першому уроці діти отримали від фахівців цікаву та корисну інформацію. У повідомленні зазначено:

Пролунав сигнал "Повітряна тривога". Діти організовано залишили навчальний заклад та зібралися на шкільному подвір’ї, де на них чекали конкурси та вікторини.

Нагадаємо, що житель Обухівщини проведе 15 років за ґратами за умисне вбивство дитини.





Читати "Моя Київщина" у Facebook