#

В Обухові чоловік накинувся на підлітків із ножем та пограбував їх (ФОТО)

16.07.2021 17:50
В Обухові чоловік накинувся на підлітків із ножем та пограбував їх (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Обухів поблизу недобудови 30-річний чоловік здійснив розбійний напад на трьох підлітків віком від 12 до 15 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

Погрожуючи ножем лиходій затягнув неповнолітніх до закинутої недобудови та заволодів мобільними телефонами, електронним годинником, грошима та ключами від осель дітей, адреси яких він дізнався попередньо. Перелякані діти вибігли з приміщення та попросили перехожого викликати поліцію.

Працівники кримінальної поліції Обухівського РУП розшукали зловмисника. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що 30-річний уродженець Одеської області вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, але судом був звільнений під заставу.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що незабаром в Обухові представлять виставку "Незалежність не впала нам з неба".


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: