#

В Обухові діє благодійний фонд, що допомагає хворим дітям

21.07.2021 09:02
В Обухові діє благодійний фонд, що допомагає хворим дітям
Фото з мережі Інтернет

Депутат Обухівської міської ради, підприємець та громадський діяч Андрій Яковина створив Благодійний Фонд "Андрія Яковини", який допомагає дітям із обмеженими можливостями, ветеранам, військовим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "narodna-pravda.ua".

Очільницею фонду є дружина Андрія – Наталія Яковина, яка взяла на себе цю нелегку ношу – допомагати людям. Не дивлячись на недовгий час існування фонду – він вже зміг допомогти великій кількості людей.

БФ "Андрія Яковини" допоміг 94-річному пану Іллі Сливінському, 94 річному ветерану ОУН і УПА. Ілля Сливінський мешкає в селі Микитинці ІФ міськради і є найстаршим ветераном ОУН і УПА на території Івано- Франківської ОТГ.

Фонд неодноразово відправляв посилки для наших військових, які боронять Україну на Сході.

Але кінцево – БФ "Андрія Яковини" зосередився на допомозі родинам із дітьми з обмеженими можливостями з незабезпечених родин Обухівщини.

Наприклад, він взяв під свою опіку родину Грабових у якій росте семеро дітей, а один з синів зіткнувся зі онкологічним захворюванням. Фонд "Андрія Яковини" взяв на себе реконструкцію життєвих умов та частину оплати лікування маленького Іванчика.

Наразі вже розпочато роботи з влаштування добудови до будинку, завдяки чому житлова площа значно збільшиться, а у дітей з’явиться власний куточок вдома. Уже сьогодні завершені роботи з влаштування частини фундаменту та бетонної підготовки підлоги.

Фонд повністю взяв на себе будівельну частину під ключ з крівлею, вікнами, дверима, стяжкою, фасадом.Закликаємо усіх небайдужих підтримати родину з дітьми, заради їх майбутнього.

Також нагадаємо, що в Обухові у школярів з'явилася нова розвага – знімати ковпачки з авто.

Благодійний Фонд “Андрія Яковини”: важлива будь-яка допомога

Благодійний Фонд “Андрія Яковини”: важлива будь-яка допомога

Благодійний Фонд “Андрія Яковини”: важлива будь-яка допомога

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: