#

В Обухові відкрилась приймальня Українського центру захисту прав людини

17.11.2023 13:10
В Обухові відкрилась приймальня Українського центру захисту прав людини
Фото з мережі інтернет

15 листопада стартував новий проєкт Українського центру захисту прав людини: відкрились приймальні громадян у декількох містах України, до яких увійшов і  Обухів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Хроніки Обухова.

Відтепер члени родин полонених, зниклих безвісти, загиблих оборонців України, особи з інвалідністю з числа військовослужбовців, які отримали поранення під час захисту Батьківщини, учасники бойових дій та члени їхніх сімей зможуть отримати безоплатну професійну правову допомогу від юристів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Київській областях.

Тож якщо вам потрібна адвокація в органах влади, сприяння у розшуку зниклих безвісти, допомога в отриманні статусу, в оформленні пільг та належних виплат - звертайтеся до юристів Українського центру захисту прав людини.

Фахівці із захисту прав людини у різноманітних сферах, які мають практичний досвід поновлення порушених прав і свобод людини і громадянина, захисту інтересів в органах державної влади та судах, законотворчої та наукової діяльності, міжнародного співробітництва проводитимуть прийом громадян за адресою: м. Обухів, вул. Миру, 17а.

Телефон гарячої лінії Українського центру захисту прав людини 0 800 33 07 09.

Нагадаємо, що 17 листопада в Обухові відбудуться виїзні прийоми кардіологів з київського  Інституту серця.

Читати "Моя Київщина" у Facebook