#

В одному селі на Броварщині сталось одразу два нещасних випадки зі смертю за добу

11.02.2021 09:00
В одному селі на Броварщині сталось одразу два нещасних випадки зі смертю за добу
Фото з мережі інтернет

За добу 9 лютого у селі Літки правоохоронці дізнались одразу про двох загиблих: одного чоловіка знайшли мертвим у власному будинку, а іншого – у сніговому наметі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

У будинку виявили чоловіка 1959 року народження – власника будинку. Правоохоронці не побачили на тілі загиблого слідів насильницької смерті, проте вени його були порізані.

Місцеві жителі розповіли, що чоловік два дні не з'являвся на роботі, а коли до нього прийшов колега, то побачив уже мертве тіло із закривавленими зап’ястями.

Чи зробив чоловік це сам, чи йому "допомогли", з'ясовуватимуть слідчі. А поки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Проводиться досудове розслідування.

Того ж дня в реанімації помер вже інший мешканець Літок. Правоохоронці дізнались це від лікарів.  40-річного чоловіка виявили місцеві жителі на вулиці Чуковського в сніговому наметі та доставили до броварської лікарні. За словами односельчан, чоловік нетверезим йшов додому, впав і замерз. Смерть наступила від переохолодження тіла.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою "природня смерть". Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що 6 лютого біля залізничної станції "Бобрик" близько 19:00 сталась трагедія – пасажирський потяг, що прямував до Чернігова, наїхав на чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook