В одному з господарств на Київщині сушать квашені огірки

Оригінальну продукцію почали виробляти на Київщині в господарстві "Тарпан". Вже другий рік поспіль там сушать деякі фрукти та овочі, а тепер до переліку додалися ще й сушені квашені огірки
Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Agronews.
Так в господарстві вже налагоджене виробництво паприки, сушених томатів, кропу, гострого перцю. Цьогоріч у господарстві вирішили спробувати сушити й квашені огірки. Після висушки вони мають дуже насичений, концентрований смак. В подальшому їх можна використовувати для приготування соусів, скажімо соусу «Тартар» чи використовувати в якості заправки до перших страв.
В самому господарстві повідомили, що паралельно працюють над розробкою рецептури і вже скоро представлять готові суміші для приготування різних страв.
Керівник господарства Вячеслав Жигун зауважив, що цьому сприяла грантова підтримка від Фонду “МХП-Громаді”, яку їм вдалося отримати на початку літа. Так за грантові кошти було придбано електросушарку з продуктивністю до 75 кг за добу. Це дало змогу розширити асортимент продукції.
Читати "Моя Київщина" у Facebook