#

В онлайн-кінотеатрі Takflix вийшов фільм-мок’юментарі про супергероїв "Капітан Бровари"

28.07.2023 09:00
В онлайн-кінотеатрі Takflix вийшов фільм-мок’юментарі про супергероїв "Капітан Бровари"
Кадр із фільму

Короткометражний фільм, іронічна пародія на фільми про супергероїв "Капітан Бровари" режисера Едуарда Нечмоглода вийшов в онлайн-кінотеатрі Takflix

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Takflix.

Фільм Едуард Нечмоглод знімав у межах магістерського навчання в університеті  імені І.К. Карпенка-Карого у художній майстерні Михайла Іллєнка.

Роль Капітана Бровари виконав Георгій Поволоцький, а також у ньому зіграли Богдан Бенюк та Роланд Мішко. Текст головного саундтреку до стрічки написав та виконав сам режисер.

За сюжетом, групі документалістів неочікувано вдається зняти матеріал про справжнього героя з супер силою. Його звати Капітан Бровари, він має нарцистичну вдачу та трохи самозакоханий. Його люблять всі місцеві жителі. Аж ось, у місті з’являється конкурент на ім‘я Чорний Мстюн, і про нього швидко поширюються чутки. Через пошуки та низку конфліктів у різних локаціях міста Капітан Бровари розуміє що його "послуги" не актуальні, він також з’ясовує, що його конкурент – насправді звичайний молодий хлопець. Через це герой переймається, впадає в депресію, а через деякий час лізе на дах багатоповерхівки, щоб стрибнути вниз. Розв'язка цього задуму змусить його по-новому дивиться на себе та свою користь для оточення.

Стрічка була нагороджена у категорії "Найкраща комедія" на Каннському фестивалі світового кіно, а цьогоріч її показували на фестивалі глядацького кіно Миколайчук Open.

Нагадаємо, що дітей 12-16 років запрошують взяти участь у відборі до кіностудії "ФастівФільм".

Читати "Моя Київщина" у Telegram