#

В ОП вважають, що аеропорт "Бориспіль" скоро запрацює

02.12.2023 15:40
В ОП вважають, що аеропорт "Бориспіль" скоро запрацює
Фото з мережі інтернет

Голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що невдовзі аеропорт "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт ОП.

Андрій Єрмак провів десяту зустріч із представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в нашій країні, з питань імплементації Формули миру Володимира Зеленського. До обговорення, яке відбулося на території Міжнародного аеропорту "Бориспіль", долучилися 86 учасників: представники 83 іноземних держав і трьох міжнародних організацій.

Звертаючись до присутніх, керівник Офісу Президента висловив переконання, що невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна.

Це повернення до елементів миру можливе тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми здатні забезпечити безпеку цього об’єкта. Завдяки нашим Силам оборони й нашим друзям – вашим країнам. І я впевнений: символічні посадкові талони, які ви отримали на вході, скоро стануть справжніми.

Заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга зазначив, що аеропорт "Бориспіль" став першим об’єктом, який закрили через початок війни, але водночас він буде першим об’єктом, який відкриють, щойно дозволить безпекова ситуація.

Нагадаємо, що ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав, як виглядає найбільший аеропорт України "Бориспіль" на другому році російського вторгнення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram