#

В освітніх закладах Київщини постійно перебуватимуть працівники поліції

20.12.2023 19:40
В освітніх закладах Київщини постійно перебуватимуть працівники поліції
Фото з місця події

З метою створення безпечного освітнього середовища та належної охорони учнів під час навчання в закладах освіти Київщини постійно перебуватимуть працівники поліції 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Спільні заходи, необхідні для створення безпечних умов під час перебування в навчальних закладах здобувачів освіти, були визначені на нараді, яка відбулась у Київській обласній державній адміністрації. В онлайн-заході взяли участь заступники голів райдержадміністрацій із гуманітарних питань, заступники голів міських, селищних, сільських рад та керівники місцевих органів управління освітою. Також до участі в нараді були запрошені працівники Національної поліції в Київській області, Управління поліції охорони в Київській області та ДСНС України у Київській області.

Суть проєкту полягає в тому, що про безпеку дітей у закладах освіти будуть дбати на постійній основі працівники поліції, які пройшли ретельний відбір, медичне та психологічне обстеження, спеціалізоване навчання і практику.

Крім того, учасники наради наголосили на необхідності організації належного пропускного режиму до закладів освіти, встановленні відеоспостереження, охоронної сигналізації й огорож.

Нагадаємо, що в освітніх закладах Броварів зростає захворюваність на вітрянку і скарлатину.


Читати "Моя Київщина" у Telegram