#

В Українці водій мав при собі небезпечні речовини

06.10.2021 08:15
В Українці водій мав при собі небезпечні речовини
Фото з місця події

Учора, 5 жовтня, у місті Українка під час проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці зупинили чоловіка для перевірки документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Обухівське районне управління поліції" у Facebook.

Під час спілкування водій помітно нервував. Після того, як поліцейські попросили пройти до автомобіля для його огляду, чоловік повідомив поліцейським про те, що в його автомобілі знаходяться пакунки з наркотичною речовиною "амфетамін".

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські вилучили у правопорушника 7 згортків з наркотичною речовиною загальною вагою близько 3 грам.

Крім того, за погодженням Обухівської окружної прокуратури, правоохоронці провели невідкладний обшук за адресою проживання чоловіка.

у квартирі поліцейські виявили та вилучили пакунки з білою порошкоподібною речовиною, зі слів власника квартири - амфетаміном, зіп-пакети з канабісом, а також пристрій для вживання канабісу.

Вилучені речові докази поліцейські направили для проведення відповідної експертизи.

За незаконне зберігання наркотичних засобів слідчі Обухівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 5 жовтня у місті Українка на першому поверсі  міської ради між двома чоловіками виник конфлікт.

Читати "Моя Київщина" у Facebook