#

В Українці завершився чемпіонат з риболовного спорту (ФОТО)

06.07.2021 18:00
В Українці завершився чемпіонат з риболовного спорту (ФОТО)
Фото з місця події

Із 22 по 24 червня в Українці, що на Обухівщині, відбувся чемпіонат України з риболовного спорту (фідер) серед спортсменів із порушенням слуху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 12-ти регіонів України: Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей та міста Києва. Вперше за всю історію проведення чемпіонатів України було виловлено 112,3 кг риби,  – це рекорд.

Київщину представляли четверо спортсменів – це кандидати в майстри спорту України, член національної збірної команди України Сергій Дейнека (місто Бориспіль), Олександр Забабурін (Кагарлицький район), Дмитро Інноков, Олександр Візняк (місто Ірпінь).

Збірна команда Київщини виборола "золото", уловивши більше 20 кг риби. В особистій першості Сергій Дейнека посів І місце, Дмитро Інноков посів ІІ місце. 

У нагородженні взяли участь начальник управління гуманітарного розвитку міста Українки Луцик Юлія та начальник Київського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" Віниченко Марія Василівна.

Від спортсменів зі спортивної рибної ловлі України було нагороджено головного суддю змагань, суддю національної категорії Олександра Шевченка та начальника Київського регіонального центру Марію Віниченко.

Нагадаємо, що 25 червня в місті Українка рятувальники провели пізнавальну екскурсію для вихованців літнього табору неповного дня "Смайл".

Читати "Моя Київщина" у Telegram