#

В умовах "жовтої" зони на Київщині повноцінно працюватимуть 100% профтехзакладів

23.09.2021 09:55
В умовах "жовтої" зони на Київщині повноцінно працюватимуть 100% профтехзакладів
Фото з мережі інтернет

Із четверга, 23 вересня, Київщина, як і вся Україна, перейшла в "жовту" зону епідемічної небезпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Главком".

У нових умовах карантину зможуть повноцінно працювати всі професійні (професійно-технічні) навчальні заклади Київської області. Рівень вакцинації колективів від коронавірусу в них складає 100%.

Голова КОДА Василь Володін повідомив, що рівень вакцинації працівників шкіл гірший. 73% шкіл мають рівень вакцинації 80% і вище, решта 27% не мають достатнього рівня і будуть відкриті для відвідування лише для учнів початкової школи.

Крім того, за словами Володіна, достатній рівень вакцинації мають й заклади фахової передвищої освіти. Він складає 93%. Лише один із них буде закрито для здобувачів освіти.

Володін підкреслив:

Я вдячний усім педагогам та працівникам освітніх закладів, хто відповідально поставився до власного здоров‘я та захисту від Covid-19. Впевнений, що найближчим часом всі освітні заклади області будуть мати 100% показник вакцинації своїх робітників і продовжать роботу в нормальному режимі.

Нагадаємо, що Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 21 вересня прийняла рішення ввести "жовтий" рівень епіднебезпеки по всій теритії України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook