#

В Яготині почала функціонувати виставка ялинкових прикрас (ФОТО)

13.01.2022 19:00
В Яготині почала функціонувати виставка ялинкових прикрас (ФОТО)
Фото з місця події

Наразі в Яготині почала свою роботу виставка ялинкових прикрас, де можна побачити чим чепурили святкові дерева у минулому столітті

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Яготинської міської ради, також до уваги відвідувачів будуть представлені іграшки та декор зроблені цьогоріч власноруч майстрами Яготинщини

Зауважується, що експонати цієї виставки – ялинкові прикраси, що зберігалися декількома поколіннями. В експозиції - скляні кульки, пофарбовані у різні кольори, бурульки, дзвіночки, грибочки, шишки, верхівки, ракети, "прожектори".

Також було вказано, що особливий інтерес відвідувачів викликає колекція скляних новорічних іграшок кінця 60-х років минулого століття та ялинка 1965 року. Серед новорічних прикрас цього періоду фігурки тварин, птахів, хлопчиків і дівчаток, новорічні кулі та гірлянди, персонажі казок.

Нагадаємо, що 5 січня служба у справах дітей та сім'ї Яготинської міськради організувала поїздку 18-ти дітей до Київської ОДА для перегляду новорічної вистави "Пригоди фантастичні у свята новорічні".




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: