#

В Яготині відремонтують бігові доріжки

29.04.2021 08:35
В Яготині відремонтують бігові доріжки
Фото з місця події

Учора, 28 квітня, в Яготині пройшло засідання виконавчого комітету міськради

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради, у засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств та представники засобів масової інформації.

Зауважується, що на початку членами виконавчого комітету були заслухані звіти про роботу Комунальних підприємств Яготинської міської ради "Комунальник", "Яготинська ЖЕК", "Яготинське ВУ ВКГ", "Міськсвітло", "Ритуал", "Яготинтепломережа", "Яготинська центральна міська лікарня", "Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги", "Яготинська центральна аптека № 20" за І квартал 2021 року та інформація про підготовку комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

У ході засідання було затверджено проєктну документацію "Капітальний ремонт бігових доріжок в межах земельної ділянки стадіону "Колос" Яготинської міської ради по вул. Незалежності, 85 в м. Яготин Київської області".

Крім того, надано дозвіл комунальному підприємству "Комунальник" на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в старостинських округах територіальної громади Яготинської міської ради, а саме с. Засупоївка, с. Ничипорівка, с. Панфили та с. Сотниківка.

Надалі, внесли зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради.

Традиційно під час засідання було одноголосно прийнято ряд рішень про:

  • зміну статусу квартири та присвоєння нової поштової адреси об’єктам нерухомого майна;
  • надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків;
  • надання дозволу на вчинення правочину;
  • надання статусу дитини-сироти.

На завершення голова ОТГ Наталія Дзюба проінформувала присутніх про продовження "червоної зони" карантину та звернулася до всіх з проханням неухильно дотримуватися визначених основних карантинних правил та заборон у Великодні свята.

Нагадаємо, що нещодавно у центрі міста Яготин відкрилася виставка Великодніх писанок.

Читати "Моя Київщина" у Facebook