#

В Яготинській громаді незаконно знищують живі дерева

21.12.2021 20:10
В Яготинській громаді незаконно знищують живі дерева
Фото з місця події

Учора, 20 грудня, з’явилося відео, де показано, що у селі Лозовий Яр Яготинської громади група робітників здійснювала вирубку дерев

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" канал "Ісус Хрестос" у YouTube.

На відео показано, що у селі Лозовий Яр тривала активна вирубка дерев. Дані дії здійснювала група людей, яка стала нервувати, коли зафіксувала, що її дії записують на відеокамеру. Частина робітників стала говорити, що їх не можна знімати, а деякі навіть почали вживати нецензурну лексику.

Далі на місце події приїхала поліція, і робітники, що рубали дерева, принесли документи, які начебто підтверджують, що вони нічого не порушують. Однак під час перевірки паперів людина, яка їх надала, плуталася у своїх показах, постійно забувала вулицю, де вона з колегами виконувала роботи, а потім взагалі сказала, що вони зрізають дерева, де їм показали.

У результаті в документах було сказано, що насадження на вулиці Шевченка не підлягають зрізанню, однак робітник почав говорити, що у цих тополь великий вік, а тому їх треба зрізати.

Нагадаємо, що у місті Яготин напередодні новорічних та різдвяних свят проводять контроль за торгівлею ялинок та дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: