#

В яготинській лікарні порушують температурний режим у лікарні

18.01.2022 15:00
В яготинській лікарні порушують температурний режим у лікарні
Фото з мережі Інтернет

В Яготині відбулася нарада, де міський голова Наталія Дзюба та інші обговорили питання забезпечення належного температурного режиму в КНП ЯМР "Яготинська центральна міська лікарня" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Яготинської міської ради.

У нараді взяли участь заступник міського голови Сергій Овчаренко, заступник головного лікаря КНП ЯМР "Яготинська центральна міська лікарня" Павло Гавриленко, головний інженер КПТМ "Яготинтепломеража" Олександр Малюга, інженер з експлуатації мереж КНП ЯМР "Яготинська центральна міська лікарня"  Сергій Сухенко, директор теплопостачальної організації ТОВ "ТЕПЛОБІОЕНЕРГІЯ" Владислав Дейнега.

Недотримання температури повітря в палатах для хворих у закладі фіксуються з початку минулого тижня, про що неодноразово керівництво лікарні інформувало представників теплогенеруючої організації, однак проблема щодо низької температури не вирішувалась.

Для з’ясування обставин сьогодні заступником міського голови Сергієм Овчаренком та головним інженером КПТМ "Яготинтепломережа" Олександром Малюгою, було проведено обстеження приміщень, під час якого були виявлені недоліки, що призводять до низького температурного режиму  в закладі . Фактична температура повітря у закладі становила плюс 14-16°С за нормативної плюс 20-25°С.  

Причинами недотримання температурного режиму в приміщенні лікарні стала низька температура теплоносія від котельні, станом на 11.00 температура на виході з котла становила 42 С. Окрім того, за словами фахівців можливою проблемою може бути низька тяга труби та стан самої системи теплопостачання.

Міський голова Наталія Дзюба зауважила:

Ситуація, яка склалася з температурним режимом в лікарні - недопустима. Людина, що потребує лікування не може перебувати в палаті, в якій 14 °С. Ви як керівник теплопостачальної організації, маєте дотримуватись умов договору, в протилежному випадку з вами буде розірвано договір.

За словами, керівника теплопостачальної організації ТОВ "ТЕПЛОБІОЕНЕРГІЯ" Владислава Дейнега, протягом двох днів температурний режим у лікарні буде повернуто в межі норми.

Нагадаємо, що 18 січня поблизу міста Яготин зіткнулися вантажівка Daf та легковик Ford.

Читати "Моя Київщина" у Telegram