#

Vartis відкрив у Бучі склад будматеріалів поряд із новим металоцентром

07.09.2022 08:25
Vartis відкрив у Бучі склад будматеріалів поряд із новим металоцентром
У Бучі запрацював склад будматеріалів компанії Vartis

Національна мережа металоцентрів «Vartis» місяць тому відкрила новий сучасний металосклад у Бучі за адресою вул. Леха Качинського, 7. У вересні поряд із ним запрацював у спеціально зведеному павільйоні склад будівельних матеріалів. Тут клієнтам пропонують приємні ціни, хороше обслуговування, а до кінця вересня для клієнтів у Бучі ще й діятимуть акційні знижки

Як зазначив Максим Гринчук, керівник напрямку будівельних матеріалів у компанії, відкрили продаж будматеріалів поряд з металоцентром для того, щоб клієнтам було зручніше придбати все необхідне для будівництва в одному місці. Адже тепер не потрібно витрачати кошти і час на пошуки якісних і недорогих будматеріалів деінде.

Новий склад будматеріалів розрахований не тільки для клієнтів з Бучі, сюди зручно буде дістатися мешканцям і з інших прилеглих населених пунктів. Крім того, зручність ще й у тому, що можна приїхати відібрати матеріали і замовити доставку або ж взагалі замовити все необхідне онлайн через інтернет-магазин (https://vartis-metal.com.ua/), а товар привезуть під двері вашого будинку.

Завдяки широкій мережі металобаз та баз будматеріалів по всій Україні, Vartis може дозволити собі гнучкі ціни та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Досвідчені менеджери можуть повністю сформувати замовлення під ключ. Крім того, фахівці дадуть відповідь на всі запитання, допоможуть підібрати потрібну продукцію, оформлять все і організують доставку.

У Бучі представлено оновлений широкий асортимент будматеріалів: пінопласт, OSB-плити, сухі будівельні суміші, утеплювачі, електроди, сітка кладочна, секційні паркани, стінові матеріали,грунтовка, інструменти, лаки, фарби, гіпсокартонні системи та багато іншого.

Є тут якісні австрійські суміші від виробника «Baumit», які офіційно представлені у мережі «Vartis».

Мережа підтримує українських виробників. Тут можна знайти цвяхи заводу «Метиз», електроди «Моноліт», відрізні круги «Новоабразив» тощо.

У метало центрі Vartis, що знаходиться поряд, можна купити за найнижчими цінами металопрокат: арматуру, балку двотаврову, швелери, куточки, смуги, катанку, круги, квадрати, листи тощо. Це все якісно зберігається у новому закритому павільйоні, тому продукція з часом не втрачає свого вигляду.

Увага! У вересні на новому складі будматеріалів для клієнтів будуть діяти акційні знижки:

  •         при купівлі від 10 тисяч гривень – 5% знижки або 20-літрова каністра для палива в подарунок;
  •         при купівлі від 5 тисяч гривень – 3% знижки на весь асортимент будматеріалів у Бучі.

Для участі в акції при купівлі треба вказати промокод #БУДУЙЗВАРТІС.

Охочих придбати будматеріали за хорошою ціною чекають у Vartis в Бучі за адресою вул. Леха Качинського, 7 з 8:30 до 17:30.

Телефон для довідки та замовлень: +38 (073) 430-35-23

Дізнавайтеся про асортимент мережі на сайті: https://vartis-metal.com.ua/  


Читати "Моя Київщина" у Telegram