#

Василь Володін розповів про реалізацію програми "Велике будівництво-2021"

20.01.2022 20:22
Василь Володін розповів про реалізацію програми "Велике будівництво-2021"
Василь Володін

Сьогодні, 20 січня, відбувся брифінг голови КОДА Василя Володіна про результати реалізації програми "Велике будівництво-2021" в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Очільник облдержадміністрації поінформував про ключові досягнення в розвитку соціальної інфраструктури Київщини впродовж минулого року:

Лише за рік в Київській області було реалізовано 32 проєкти будівництва. Дороги й мости, школи й садочки, спортивні комплекси, стадіони та всі інші об’єкти "Великого будівництва" оновлюються за кошти платників податків. Отже в межах програми ми всі разом будуємо і обов'язково побудуємо нашу Україну.

Таким чином на Київщині було збудовано та реконструйовано 5 шкіл, 6 садочків, 6 спортивних об‘єктів, 6 приймальних відділень, 8 сільських амбулаторій. Також розпочато роботи з будівництва Центру надання адміністративних послуг.

Зокрема посилювався і розвиток спортивної інфраструктури. Відтак у громадах запустили в роботу активні парки. Усього за рік пристоличний регіон отримав 69 сучасних локацій для занять спортом. Також завдяки програмі "Велике будівництво" на дорогах Київщини в 2021 році влаштували майже 150 км доріг державного значення та майже 82 км доріг місцевого значення. 

Окремо Василь Володін зупинився на будівництві обхідної дороги, яка є важливим інфраструктурним об’єктом столичного регіону:

На сьогодні вже завершено розробку проектно-кошторисної документації. По першій ділянці це 818 км дороги, яка з’єднує  трасу Київ-Ковель і Київ-Чоп.

Підсумовуючи результати реалізації програми "Велике будівництво" Василь Володін зазначив, що на 2022 рік не менш амбітні плани, адже об'єкти вже обрані, по багатьох з них пройшли тендерні процедури.

Нагадаємо, що за 2021 рік у пристоличному регіоні відкрили вісім сільських амбулаторій і ще шість приймальних відділень у опорних лікарнях.

Читати "Моя Київщина" у Facebook