#

Васильківська лікарня отримає статус опорної

29.07.2021 11:50
Васильківська лікарня отримає статус опорної
Фото з місця події

Учора, 28 липня, у Київській ОДА на засіданні госпітальної ради члени одноголосно проголосували за надання статусу опорної для Васильківської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Саме для допомоги у вирішенні цього "болючого" питання ще 1 квітня народна депутатка України Юлія Тимошенко завітала в Васильківську лікарню на запрошення депутата Київської обласної ради Андрія Засухи.

У ході зустрічі були вивчені всі можливості і знайдено шляхи вирішення для надання статусу опорної саме цій лікарні Київщини.

Ця проблема, яка хвилювала і керівництво лікарні, і, безпосередньо, жителів громади, адже статус опорної - це можливість отримання сучасного обладнання, навчання лікарів, додаткове фінансування для забезпечення потреб пацієнтів.

Саме Васильківська багатопрофільна лікарня має одні з найкращих показників в Київській області по лікуванню COVID 19. І цей статус - це виправдана потреба лікарні, яка обслуговує не лише Васильківську громаду. Тепер слово за Міністерством охорони здоров‘я України.

Нагадаємо, що васильківські поліцейські зупинили 17-річного хлопця, який у мотоциклі змінив вихлопну систему, що стала видавати страшні звуки та лякати людей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: