#

У матчі васильківського ФК "Колос" з київським "Динамо" рефері призначив аж чотири пенальті

23.06.2020 08:47
У матчі васильківського ФК "Колос" з київським "Динамо" рефері призначив аж чотири пенальті
Фото з мережі Інтернет

У матчі "Динамо" - "Колос", який відбувся вчора, 22 червня, на НСК "Олімпійський", суддя призначив аж чотири пенальті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українська правда". 

Зауважимо, що футбольний матч проходив у межах 27-го туру української Прем`єр-ліги.

У першому таймі обидві команди вели рівну гру, тому моментів, щоб відкрити рахунок було не так багато. У динамівців був небезпечний удар у Олександра Андрієвського, а в "Колоса" варто відзначити удар головою Кирила Петрова.

Перше пенальті у ворота "Динамо" рефері Сергій Бойко призначив уже на початку другого тайму за гру рукою Дениса Попова у власному штрафному майданчику. З 11-ти метрів Георгій Бущан відбив на кутовий удар Андрія Богданова. А вже через декілька хвилин "Колосу" вдалося уникнути голу після удару Віталія Буяльського.

На 63-й хвилині Бойко ставить вже пенальті у ворота "Колоса" за фол Петрова на Беньяміну Вербичу. 11-метровий влучно пробив Віктор Циганков та відкрив рахунок 1:0. Далі продовжилася "циркова" серія пенальті.

З 65-ї хвилину "Колосу" довелося грати в меншості після вилучення Петрова. На 68-й хвилині арбітр ставить ще одне пенальті у ворота "Динамо" за сумнівний фол Віталія Миколенка на Олегові Ільїну. "Колосу" вдалося забити гол у ворота суперника та зрівняти рахунок.

Вже на 76-й хвилині Вербич картинно впав у штрафному майданчику "Колоса", і арбітр знову вказує на 11-ть метрів, проте згодом скасував це рішення.

Останнє пенальті в цій грі Бойко призначає за фол на Де Пені на 86-й хвилині, якому вдалося вирвати перемогу. Таким чином, із рахунком 2:1 "Динамо" перемагає васильківський "Колос" та займає друге місце в турнірній таблиці.

Нагадаємо, що у Василькові відшукали 16-річну Марію Ніколенко, яка пропала безвісти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram