#

"Вашингтон таймс" допомагає відновити видавництво газети Іванкова

24.05.2022 11:50
"Вашингтон таймс" допомагає відновити видавництво газети Іванкова
Фото з місця подій

Американська газета "Вашингтон таймс" допомогла у відновленні газети Іванкова "Трибуна праці", редакцію якої розтрощили російські окупанти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Національна спілка журналістів України (НСЖУ)" у Facebook.

Під час окупації Іванкова та інших територій Кивщини, російські дикуни вдерлися до редакції газети і викрали звідти техніку та потрощили кабінети.

Головний редактор місцевого видання "Трибуна праці" з Іванкова, член Національної спілки журналістів України Павло Смовж розповів про допомогу з-за океану:

Яким чином голова Нацспілки журналістів України Сергій Томіленко домовився з південнокорейськими власниками американської газети "Вашингтон таймс" про допомогу іванківським журналістам – знає тільки він сам. Але результат був швидким: редакція заокеанського періодичного видання оперативно перерахувала необхідну суму українській громадській організації "Федерація всесвітнього миру", з якою вже давно співпрацює, і буквально через пару днів представник цієї ГО Ігор Корсун  доставив у Іванків потрібний нам системний блок комп’ютера, монітор, клавіатуру.

Нагадаємо, що в Іванкові невідомі пограмували храм на суму 50 тисяч гривень, під час того, як споруду охороняли поліцейські.

Читати "Моя Київщина" у Facebook