#

Вбивство музиканта на Київщині: поліція затримала двох підозрюваних

06.12.2020 14:29
Вбивство музиканта на Київщині: поліція затримала двох підозрюваних
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці затримали у столиці двох осіб, які підозрюються у вчиненні умисного вбивства 65-річного музиканта Олександра Дерев’янка у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська міська прокуратура" у Facebook.

У прокуратурі зазначають, що згідно з матеріалами слідства, двоє чоловіків 1985 та 1989 р.н. з метою заволодіння майном 65-річного самотнього киянина (гроші, 2 квартири та інші матеріальні цінності), розробили злочинний план його вбивства.

За даними правоохоронців 22 листопада зловмисники, перебуваючи у квартирі потерпілого по вул. І. Мазепи, у будинку, де він давав уроки музики, завдали йому тілесних ушкоджень, після чого задушили.

Вчинивши вбивство, підозрювані заволоділи документами, що встановлюють права на квартири, які належать потерпілому. Надалі, з метою приховування слідів злочину, обмотали тіло вбитого чоловіка поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном та іншими речами та вивезли до одного з гаражних кооперативів у Київській області. Там, у підвальному приміщенні, нападники мали намір сховати тіло, заливши бетоном, - повідомляють у відомстві.

Слідчі дії тривають. Встановлюються можливі спільники підозрюваних. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Також нагадаємо, що поліцейські Київської області затримали групу осіб за вимагання 14 тис. доларів "боргу".


Читати "Моя Київщина" у Facebook