#

Вбивство сина депутата Київоблради Соболєва: у справі з’явився слід СБУ

27.12.2019 14:24
Вбивство сина депутата Київоблради Соболєва: у справі з’явився слід СБУ
Інна Соболєва з сином

Дружина депутата Київоблради В’ячеслава Соболєва Інна, трирічного сина якої вбили 1 грудня в Києві, розповіла, кого вони з чоловіком підозрюють у замовленні вбивства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Страна".

Інна Соболєва розповіла, що на другий день після події вона з чоловіком назвала прізвища людей, яких вони підозрюють у тому, що сталося.

Один з цих людей – ексспівробітник СБУ, який служив у “Азові” Михайло Іванюк.

"Я можу дати характеристику тільки одній людині, з якою особисто знайома і яку добре знаю. Це Михайло Іванюк – колишній співробітник СБУ і нині чинний співробітник МВС (в “Азові” очолював внутрішню безпеку, “Метеослужба”, як її ще називають, позивний “Булат”, свою причетність до злочину він заперечує – Ред.) Це людина без честі і без слова. Так, в “Азові” є дуже багато порядних людей, патріотів, які воюють за нашу країну, але не Іванюк. Для нього немає сім’ї. Для нього немає дітей. Тільки гроші мають значення. З ним спілкувався мій чоловік, і я часто йому говорила, що це не та людина, з яким потрібно спілкуватися. Мені Іванюк ніколи не подобався як людина", – повідомила Інна Соболєва.

Вона також додала, що сама зателефонувала Іванюку після похорону сина і сказала йому, що добре знає його дружину і дітей.

"Я була присутня на хрестинах його сина. Сказала, що нехай Господь їх береже, а щоб він задумався над своїм життям. І що йому нічого не зійде з рук. Я цього не дозволю. Сказала я ці слова в більш грубій формі, але не хочу говорити на публіку", – зізнається дружина Соболєва.

За її словами, Іванюк сильно злякався і найняв адвокатів. Ці адвокати стали писати Соболєвої листи з погрозами.

"Іванюк почав бігати і збирати довідки про те, що він контужений, що у нього щось не те з головою. Він найняв людину, щоб готуватися до проходження детектора", – розповіла Інна Соболєва.

Інна також назвала двох людей, яких вони з чоловіком не підозрюють. Це Олександр Грановський та Євген Бурун.

Нагадаємо, що депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв почав проводити власне розслідування у справі про вбивство свого 3-річного сина.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: