#

Вчені розповіли про "улюблене" місце НЛО під Києвом (ФОТО)

31.08.2020 09:07
Вчені розповіли про "улюблене" місце НЛО під Києвом (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Кандидат технічних наук, доцент і голова Центру вивчення аномалій "Зонд", який вже 16 років працює в Україні, Артем Білик розповів про досить часту фіксацію НЛО в селі Яблунівка Макарівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Сегодня". 

За словами Артема Білика, в 1980-х роках спостерігався масовий сплеск свідоцтв про аномальні явища. Комісія з вивчення аномалій фізично не встигала обробляти велику кількість повідомлень, за десять років діяльності вчені отримали більше 6000 листів.

Наприклад, в 2005 році ми відновили дослідження аномальної зони у Яблунівці Макарівського району. Протягом 80-х років там було кілька випадків масового спостереження НЛО. Ми з 2005 року почали заново досліджувати це місце і раз на рік виїжджаємо туди. Зараз в Яблунівці відкрито наш моніторинговий комплекс і реєструються нові аномальні аерокосмічні явища , - говорить учений.

Він також розповів, що коли провели першу експедицію, дослідники знайшли очевидців, які в 80-х спостерігали ці явища. Вчений говорить, що в березні цього року моніторинговий комплекс зняв непізнаний літаючий об'єкт, який поки не ідентифікували як явище антропогенного або природного походження.

Нагадаємо, що на сайті президента опубліковане розпорядження "Про призначення О. Болілого головою Макарівської районної державної адміністрації Київської області".


Читати "Моя Київщина" у Telegram