#

Вчителі Козинської ОТГ отримали ноутбуки

07.02.2023 18:10
Вчителі Козинської ОТГ отримали ноутбуки
Фото з місця події

Сьогодні, 7 лютого, голова Козинської ОТГ Валері Гартік разом зі своїми колегами передав  вчителям Старобезрадичівського ліцею п'ять нових ноутбуків та необхідні аксесуари до них

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

Дослівно:

Селищному голові вдалося знайти додаткове джерело фінансування техніки для освітян. Непублічний спонсор придбав та подарував ноутбуки, власне чим підтримав ініціативу Гартіка В.В. щодо необхідності забезпечення високого рівня освітнього процесу. Для забезпечення якісного навчання викладачам потрібні технічні можливості - ноутбуки.

Наголошується, що сучасна комп'ютерна техніка знадобиться вчителям для більш якісної організації дистанційного навчання, інтерактивних занять, забезпечить неперервність та мобільність у роботі.

Також було вказано, що ноутбуки останнього покоління мають потужний процесор та акумулятор, що дає змогу присторю працювати кілька годин в умовах вимкнення електроенергії.

Нагадаємо, що на базі Макарівського ліцею № 2 діють безкоштовні освітні центри від міжнародної неурядової організації Save the Children.

Читати "Моя Київщина" у Facebook