#

Велике будівництво 2021: де і що планують робити

25.02.2021 13:20
Велике будівництво 2021: де і що планують робити
Фото з мережі інтернет

Учора, 24 лютого, заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик на форумі  "Україна 30. Інфраструктура" розповів, що у 2021 році в області заплановано ремонт і будівництво 18 соціальних об’єктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА,

Андрій Лісовик розповів, що під дію проєкту "Велике будівництво" потрапили п’ять шкіл, шість садочків, а також п’ять об’єктів спортивної інфраструктури, басейн та об’єкт економічного розвитку.

Соціально значущі об’єкти — у центрі нашої уваги. Київщина особливо потребує нових дитсадків і шкіл через високі темпи житлового будівництва. Окремий важливий напрямок "Великого будівництва" — це нові стадіони для спортивного розвитку нашої молоді, — підкреслив Андрій Лісовик.

Також у пресслужбі сказано, що у рамках програми Київщина отримає п’ять об’єктів спортивної інфраструктури, зокрема фізкультурно-оздоровчий комплекс в Миронівці, стадіон в селі Переяславське та низку спортивних блоків у навчальних закладах.

Програма "Велике будівництво" розпочалась у важкий для країни рік економічного спаду, об’єктивно спричиненого світовою пандемією коронавірусної хвороби. В той же час економічні дослідження та міжнародний досвід свідчать, що саме інвестиції держави в розбудову власної інфраструктури в перспективі стають тим поштовхом для економічного відродження країни, якого ми зараз так потребуємо, – наголосив ще один учасник форуму Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Нагадаємо, що розпочалося будівництво двох транспортних розв’язок на Одеській трасі

Читати "Моя Київщина" у Telegram