#

"Велике будівництво" на Київщині: в області продовжують ремонтувати дороги (ФОТО)

07.06.2021 16:43
"Велике будівництво" на Київщині: в області продовжують ремонтувати дороги (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що у рамах президентської програми "Велике будівництво" йде ремонт дороги Р-03 Північно – східний обхід міста Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Службу автомобільних доріг у Київській області у фейсбуці.

Зараз роботи ведуть на 4-х кілометровій ділянці (км 1+050 - км 5+000), де влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. На іншій ділянці (км 0+000 - км 0+950) раніше було влаштовано щебенево-піщану суміш та вирівнюючий шар асфальтобетону. Після всіх цих етапів підрядник ПрАТ Броварське шляхово-будівельне управління №50 влаштує фінішний верхній шар покриття.

Окрім автомобільної дороги також укріпили узбіччя, влаштували два шари асфальтобетонного покриття та встановили нові дорожні знаки й розмітку.

Повідомляють, що дорога Р-03 Північно–східний обхід м. Києва загальною протяжністю 26,4 км має стратегічне значення для Київського регіону, адже сполучає між собою два міжнародні автошляхи М-03 Київ – Харків – Довжанський та М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі.

Нагадаємо, що в мережі з’явилась новина про те, що Київську кільцеву дорогу зможуть будувати без відкритих тендерів, що обурило відомого економіста Бориса Кушнірука.


Читати "Моя Київщина" у Telegram