#

"Велике будівництво": у селі на Бориспільщині побудують стадіон (ФОТО)

01.05.2021 18:00
"Велике будівництво": у селі на Бориспільщині побудують стадіон (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 29 квітня, у селі Переяславське Бориспільського району відбувся тендер на будівництво стадіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

До участі в тендері подали свої пропозиції три учасники. Найнижчу ціну запропонувало ТОВ "Агрошляхбуд". Запропонована виконавцем сума становить 12 968 880 гривень. Відповідно до вимог закону переможець аукціону буде визначений впродовж двох тижнів.

Будівництво стадіону відбуватиметься на дольовій участі: доля Студениківської громади складає 2, 5 млн грн, що становить 15% від вартості будівництва. Замовником є Студениківська громада, технічний нагляд здійснюватиме незалежний експерт, обраний в результаті тендерних закупівель.

Основна частина фінансування буде  отримана за рахунок державної програми "Велике будівництво". Можливість участі у програмі Студениківська громада виборола серед багатьох громад України.

З огляду на важливість і соціальну значимість об’єкта для розвитку спортивної інфраструктури він був внесений до Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що днями бориспільські патрульні зупинили авто за порушення ПДР, проте виявили у водія наркотичне сп’яніння.


Читати "Моя Київщина" у Facebook