#

Від Ірпеня до столиці почали будувати тротуар (ФОТО)

12.06.2020 11:40
Від Ірпеня до столиці почали будувати тротуар (ФОТО)
Фото з місця події

У липні поточного року має завершитися будівництво тротуару між Києвом та Ірпенем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Служба автомобільних доріг у Київській області" у Faсebook.

Роботи ведуться на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області підрядною організацію ТОВ "ОНУР". Згідно проєкту протяжність тротуару, що будується становить 5,2 км, а ширина 1,5 метра.

Два дні тому, 10 червня, начальник Служби автомобільних доріг у Київській області Руслан Ничік провів виїзну нараду на об’єкті будівництва тротуару, разом з представниками Служби автодоріг та підрядником уточнили графіки та обсяги виконання робіт:

Фактично 1 червня підрядник розпочав роботи на даному об’єкті. На сьогодні - більше 2 км із запланованих 5км активно будується. Вже в липні плануємо цей об’єкт повністю завершити та ввести в експлуатацію, - зазначив Р. Ничік.

Як зазначається, будівництво тротуару на цій дорозі – це завершення проєкту, який був розроблений у 2005р та реалізований у 2010-2012 рр з будівництвом автомобільної дороги. При цьому весь комплекс робіт, який передбачав влаштування тротуару не був завершений.

Також нагадаємо, що у місті Переяслав на другому поверсі приміщення патологоанатомічного відділення центральної районної лікарні вже чималу кількість років приймає відвідувачів музей патології людини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook