#

Від коронавірусу в Кагарлицькій ЦРЛ померла онкохвора киянка

09.05.2020 09:20
Від коронавірусу в Кагарлицькій ЦРЛ померла онкохвора киянка
Фото з мережі Інтернет

Напередодні, 7 травня, у центральній лікарні міста Кагарлик померла хвора на рак киянка Людмила Гячас, яка заразилася коронавірусом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олени Підгірної у Facebook.

Наразі відомо, що жінка перенесла операцію із видалення пухлини та почувала себе задовільно. Однак згодом Людмилі стало зле. Зауважимо, що хвора киянка двічі приїжджала до онкоцентру, проте її відмовилися госпіталізувати. На третій раз жінку привезли без свідомості.

Проведений тест на коронавірус дав позитивний результат. Тоді із онкоцентру жінку перевезли до лікарні Кагарлика, хоча її не можна було транспортувати.

Люду з відкритою внутрішньою кровотечею, яку не можна було рухати на жоден метр, повантажили до авто і відвезли… Ні, не до Олександрівської… Хоча Люда живе у Києві. Люду відвезли до розваленого госпіталю Кагарлика, - розповіла подруга померлої Олена Підгірна.

Однак, кагарлицькі лікарі не змогли надати хворій жінці необхідну допомогу. Після прибуття до лікарні її під’єднали до апарату ШВЛ, але, на жаль, це не змогло врятувати життя Людмилі.

Нагадаємо, що на Київщині 300% надбавки медпрацівникам, які борються з  COVID-19 за березень вже виплачені або будуть виплачені до кінця дня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram