#

Від Крюківщини до столиці реконструюють дорогу

31.05.2021 14:55
Від Крюківщини до столиці реконструюють дорогу
Фото з місця події

Невдовзі вулицю Одеська чекає реконструкція та розроблений великий проект реконструкції дороги протяжністю 5,6 км з села Крюківщина до Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Вишнева міська територіальна громада." у Facebook.

Також у селі Крюківщина триває капітальний ремонт дороги довжиною 1080 м по вулиці Ленінградська. Верхній шар дорожнього покриття товщиною 5 см був знятий і відповідно до технічних норм встелений новий. «Ще тиждень-два і ми закінчимо» - повідомив представник підрядника.

Це один з проєктів оновлення доріг у Крюківщині у 2021 році.

Від імені мешканців села Крюківщина дякую голові Київської обласної державної адміністрації Василю Володіну та обласним депутатам за фінансування капітального ремонту цієї вулиці. Також хочу подякувати депутату Київської обласної ради Андрію Кріпаку за сприяння в цих питаннях, - розповів староста села Євгеній Ломінський.

Також нагадаємо, що у рамах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" почався ремонт траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та дорога

Читати "Моя Київщина" у Telegram