#

Від завтра на Київщині працюватиме сто пунктів щеплення проти Сovid

27.04.2021 20:00
Від завтра на Київщині працюватиме сто пунктів щеплення проти Сovid
Фото з мережі інтернет

Від завтра, 28 квітня, на території Київської області працюватимуть сто пунктів щеплення, в яких можна вакцинуватися проти COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

У пунктах щеплення від завтра розпочинається вакцинація людей віком 65+. Щоб вакцинуватись, необхідно записатися через сімейного лікаря реєстратуру пункту щеплення. Знайти адресу та телефон найближчого до вас пункту щеплення можна на сайті vaccination.covid19.gov.ua. У пресслужбі нагадують, що для проведення вакцинації необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Сьогодні, 27 квітня, Київщина отримала 23,5 тисяч доз корейської вакцини AstraZeneca-SKBio, нею і проводитиметься щеплення. Всього в Україну завезли 367 200 доз.

Також нагадують, що якщо ви не належите до пріоритетних груп вакцинації проти COVID-19, то можете записатися до списку очікування на вакцинацію за допомогою додатку чи порталу "Дія" або через контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19.

Нагадаємо, що 27 квітня Київська область отримала 23,5тисяч доз вакцини AstraZeneca-SKBio, виробленої у Південній Кореї.

Читати "Моя Київщина" у Telegram