#

Нардеп звинуватила голову Києво-Святошинської РДА Смірнову в перетворенні лікарні на "комерційну лавочку" (ВІДЕО)

17.04.2018 14:56
Нардеп звинуватила голову Києво-Святошинської РДА Смірнову в перетворенні лікарні на "комерційну лавочку" (ВІДЕО)
Мирослава Смірнова

Відділення гінекології Боярської центральної районної опинилося центрі медичного корупційного скандалу, де було незаконно звільнено завідувача відділення на користь дружини головлікара

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Iryna Sysoenko у Facebook.

Районне відділення гінекології переживає непростий період. Через "реформування" відділення звільняють завідувача зі стажем понад 35 років, з пацієнтів здирають гроші за лікування, нібито це благодійні внески.

Повідомляється, що головний лікар вирішив допомогти Уляні Супрун з її медичною реформою і запровадив декілька лайфхаків у лікарні. Частину гінекологічного відділення просто відгородили та зробили там "євроремонт" та беруть з пацієнтів гроші за проходження лікування у таких умовах. Безкоштовна медицина ж знаходиться в таких умовах, що поглянувши на приміщення, можна подумати, що ти опинився десь в африканському селі.

"Головний лікар О. Завадецький під прикриттям чиновників РДА Києво-Святошинського району Р.Ляви та М.Смірнової безсоромно захоплюють лікарню, перетворюючи її, на свою комерційну лавочку", - пише Ірина Сисоєнко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: