#

Відійшов у вічність багаторічний директор департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Ременник (ФОТО)

26.11.2020 15:30
Відійшов у вічність багаторічний директор департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Ременник (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 26 листопада, пішов із життя колишній директор департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Олег Ременник, який зараз перебував на посаді директора обласного онкологічного диспансеру 

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Тетяни Семенової у FacebookОлег Ременник помер від коронавірусної хвороби.

"Це безмежне щастя, коли людина одужує"  так любив говорити директор КЗ КОР "Київський обласний онкологічний диспансер" Олег Ісакович Ременник. Але сам одужати не зміг. Ковід забрав у нас ще одного професіонала з великої букви, чудову людину, висококласного лікаря-онколога, - написала Тетяна Семенова.

Також нагадаємо, що в ніч із 19 на 20 листопада в місті Бровари помер майстер спорту із легкої атлетики 27-річний Микола Багач.

Довідково:

Ременник Олег Ісакович народився 16 жовтня 1958 року в місті Біла Церква. У 1981 році закінчив Київський медичний інститут за спеціальністю "Лікувальна справа", потім  інтернатуру за фахом "Алергологія" і ординатуру за фахом "Кардіологія". Працював головним терапевтом управління охорони здоров'я КОДА.

У 2002 році обійняв посаду головного лікаря Київського обласного онкологічного диспансеру. У 2007 році був призначений начальником Головного управління охорони здоров'я КОДА. З 2013 року  директор Департаменту охорони здоров'я КОДА. Перебував на посаді до 2 серпня 2017 року. Потім був керівником КП Київської обласної ради "Київський обласний онкологічний диспансер".


Читати "Моя Київщина" у Telegram