#

Відкриття "Ашану" в Ірпені є сигналом для європейських компаній інвестувати у це місто, - Ігор Ковальов

08.08.2022 14:45
Відкриття "Ашану" в Ірпені є сигналом для європейських компаній інвестувати у це місто, - Ігор Ковальов
Фото з мережі Інтернет

Керівник відділу розвитку "Ашан" Україна Ігор Ковальов розповів про відкриття першого магазину мережі в Ірпені та, що це може дати місту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Rau".

За словами Ігоря Ковальова, відкриття магазину в Ірпені для них на рівні місії. Він зауважив, що даний регіон економічно перспективний.

Ігор Ковальов сказав:

Ці території зазнали значних руйнувань під час війни. І ми хотіли зробити свій вклад у відновлення регіону. Адже люди поступово повертаються додому. За останньою інформацією, кількість населення Ірпеня вже досягла 75% від довоєнної цифри. І задача бізнесу – відновити життя на цих територіях. Зокрема, наше завдання як рітейлу – дати людям доступ до продуктів. А ще відкриття Ашан Pick up Point – це сигнал для інших європейських компаній інвестувати у це місто.

Далі він розповів, що багато жителів Ірпеня є їхніми клієнти, адже левову частку ірпнінців приймав гіпермаркет "Ашан" Біличі.

Керівник відділу розвитку наголосив:

Зараз покупцям з Ірпеня важко дістатися до Києва, тому ми, натомість, вирішили самі прийти до клієнтів. Звісно, це менший формат, але в Ашан Pick up Point можна замовити доставку з нашого сайту. Там клієнт має вибір із понад 55 000 позицій.

Нагадаємо, що 7 серпня відома американська акторка та продюсерка, володарка цьогорічної премії "Оскар" Джессіка Честейн завітала до звільненого від рашистів Ірпеня

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: