#

Відкриття чемпіонату світу з мотокросу відбудеться в Прірпінні (ФОТО)

26.11.2020 18:30
Відкриття чемпіонату світу з мотокросу відбудеться в Прірпінні (ФОТО)
Фото з місця події

Згідно з попереднім календарем проведення чемпіонату світу з мотокросу 2021 року серед екіпажів, відкриття першості відбудеться в Приірпінні на Київщині – на мототрасі спортивно-технічного клубу «Сона»

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Пащинського у Facebook.

Для мене та нашої команди відкривати сезон чемпіонату світу – дуже знаково та відповідально. Ми зробимо все можливе, щоб і цього сезону наш комплекс було визначено кращим місцем проведення етапу світових змагань з мотокросу, – зазначив депутат Ірпінської міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

Чемпіонат повинен стартувати 15-16 травня. Усього календар світової першості передбачає 12 етапів змагань в Україні, Франції, Чехії, Нідерландах, Естонії, Німеччині, Швейцарії та Словенії. Фінал – 25-26 вересня в Рудерсбергу (ФРН).

Зазначимо, що чемпіонат світу з мотокросу, а також чемпіонат Європи з квадрокросу, які мали бути проведені у 2020 році, перенесли на наступний рік через пандемію коронавірусу.

Уперше такі чемпіонати відбулися в Приірпінні торік у травні.

Нагадаємо, що поліція припинила діяльність чотирьох підпільних гральних закладів в Ірпені та Бучі, вилучивши 61 одиницю комп’ютерної техніки з доступом до "онлайн-казино".


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: