#

Відома на Київщині мережа аптек системно допомагає ЗСУ

19.12.2023 13:00
Відома на Київщині мережа аптек системно допомагає ЗСУ
Фото з мережі інтернет

СЕО мережі аптек "Подорожник" Тарас Коляда розповів, як компанія допомагає ЗСУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ЕП".

Допомогу надають відповідно до запитів від військових чи волонтерів. Допомагають і своїм працівникам або їхнім рідним, які захищають країну. За словами директора мережі, метою є порятунок якомога більшої кількості життів українців.

Команда з перших днів війни започаткувала власний проєкт "Карети для ЗСУ". Відтоді передали захисникам понад 70 машин спецтранспорту, зокрема, карети швидкої та позашляховики. Крім цього, компанія передає медикаменти, тепловізори, каски, ноші, зарядні станції, засоби зв’язку, бронежилети та інше.

Протягом жовтня 2023 року мережа "Подорожник" долучилась до МЕГАЗБОРУ "Бонусна броня" від Благодійного Фонду Сергія Притули. Клієнти перерахували 1 790 000 грн з бонусних рахунків для покупки евакуаційного бронетранспортера FV-432. Компанія додала до цих коштів ще 1 000 000 грн і мету збору було досягнуто.

Також мережа аптек разом з клієнтами приєдналась і до благодійної ініціативи "Uнайти" від платформи United24. За її результатами вдалось зібрати 1 671 740 грн, і ці кошти були перераховані на гуманітарне розмінування країни.

"Подорожник" приділяє увагу й благодійності в гуманітарному напрямку. Співпрацює з Благодійним фондом "Добролайф" у Запоріжжі. Люди, яким потрібно, отримують продуктові та гігієнічні набори. Співпрацює компанія також із Благодійним фондом "Україна в огні" та Національною агенцією стратегічних комунікацій. Завдяки спільній роботі Подорожник укомплектував мобільні шпиталі для Херсонщини, передав крісла колісні та аптечки для захисників у медичні заклади різних регіонів та інше.

Нагадаємо, що діти Бучанської громади передали дрон-камікадзе для захисника України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram