#

Відомий американський актор та сценарист відвідав Бородянку (ФОТО)

16.08.2022 18:40
Відомий американський актор та сценарист відвідав Бородянку (ФОТО)
Лієв Шрайбер

Американський актор та сценарист Лієв Шрайбер відвідав Бородянку, яка понад місяць знаходилася в окупації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "BBC News Ukrainian" у Facebook.

Бородянку Лієв Шрайбер відвідав разом із Андрієм Шевченко. Останній  є одним з амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24, де збирають гроші на допомогу Україні у війні.

У дописі зауважується, що загальна сума благодійних внесків вже перетнула позначку у 166 млн доларів (понад 5 млрд грн).  На фронт поїхали перші безпілотники, куплені за ці гроші. Це проєкт "Армія дронів".

Шрайбер і Шевченко закликали до подальших пожертв Україні.

Шрайбер зауважує:

Люди бачать у цьому одноразову акцію. Але, як бачите, люди живуть із цим щодня.

Також вони зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським, який заявив, що нині одним з основних викликів є зниження світової уваги до подій в Україні. Це позначається і на обсягах міжнародної підтримки, і на темпах постачання озброєнь.

У повідомленні розповідається, що Шрайбер відомий ролями у фільмах "Крик", "Люди-Х: Росомаха", "У центрі уваги".  Був режисером фільму "Все ясно" про американського єврея, який їде в Україну, щоб дізнатися про історію своєї сім'ї в Другій світовій.

Ця історія не дарма зацікавила Шрайбера, бо його дід по матері емігрував в Америку з України. Після початку повномасштабного вторгнення в Україну Шрайбер відвідав Львів. Раніше Україну вже відвідували Анжеліна Джолі, Шон Пенн, Бен Стіллер і Джессіка Честейн.

Нагадаємо, що у Макарові відремонтували міст через річку Здвиж, який був пошкоджений під час бойових дій у лютому-березні 2022 року.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: