#

Відомий розмір внеску Системи Компаній Кока-Кола в розвиток української економіки

13.11.2020 13:15
Відомий розмір внеску Системи Компаній Кока-Кола в розвиток української економіки
Фото з мережі Інтернет

Система Компаній Кока-Кола в Україні опублікувала Звіт зі сталого розвитку та дослідження соціально-економічного впливу, який було підготовано за участі компанії EY за стандартом Глобальної ініціативи зі звітності (GRI)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт компанії.

За результатами дослідження у 2019 році повний внесок Системи Компаній Кока-Кола в Україні у ВВП склав 9,4 млрд гривень, що становить 0,24% ВВП України: 71% витрат компанії спрямовано на закупівлі у вітчизняних постачальників.

Окрім того, кожне робоче місце в Системі Компаній Кока-Кола підтримує 18 робочих місць в економіці України – що загалом становить 24 тисячі робочих місць.

Також Кока-Кола активно працює над зменшенням негативного впливу на довкілля та покращенням життя громад, сприяє підтримці розвитку молоді, посиленню ролі жінок у суспільстві, виконує зобов’язання в рамках програми "Світ без відходів", реалізує проєкти з відновлення води.

Детальніше за посиланням.

Нагадаємо, що співробітники заводу "Кока-Кола Беверіджиз Україна", потужності якого зосереджені у селі Велика Димерка Броварського району, розповіли про умови праці в компанії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: