#

Відомий німецький виробник автомобільної електроніки планує будівництво нового підприємства на Київщині (ФОТО)

26.04.2018 10:08
Відомий німецький виробник автомобільної електроніки планує будівництво нового підприємства на Київщині (ФОТО)

Учора, голова Київської ОДА Олександр Горган на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що вже існуюче на Київщині підприємство KOSTAL Group, яке спеціалізується на виробництві автомобільної електроніки, планує розширюватись та має наміри на будівництво нових потужностей у нашому регіоні, для цього підприємству потрібна земельна ділянка близько 4 га з відповідними комунікаціями, з чим губернатор Київщини Горган радо погодився допомогти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку голови Київської ОДА Олександра Горгана у Facebook.

Новий високотехнологічний завод на 1000 робочих місць- це те, за що наша команда готова боротись! Провів робочу зустріч із президентом KOSTAL Group Андреасом Косталом та генеральним директором ТОВ «Костал Україна» Радославом Шкупом. KOSTAL GROUP - це німецька компанія, яка спеціалізується на виробництві технологічно передових електронних, електромеханічних та мехатронних виробів. Група має 46 підприємств в 21 країнах, де працюють близько 17000 робітників. KOSTAL Group має підрозділи: автомобільна електротехніка, промислова електроніка, з'єднувачі, випробувальна техніка (SOMA) та Solar Electric.

В Україні KOSTAL Group має підприємство в м. Переяслав-Хмельницький по виробництву автомобільної електроніки, яка поставляється для таких лідерів автовиробництва як BMW, Lamborghini, Audi, VW, Ford, Renault та інші. Майже тисяча людей, працює на підприємстві, продукція якого 100% йде на експорт, а це понад 20 мільйонів гривень податків лише за 2017 рік.

Головна тема зустрічі – інвестиції в економіку Київщини, нарощування виробничих потужностей та питання, пов’язані із поточною роботою підприємства. Наші іноземні партнери з оптимізмом дивляться у майбутнє і мають плани відкрити ще одне експортно-орієнтоване виробництво у нашому регіоні, а також розширити вже працююче. Як результат - домовились, що Київська ОДА допоможе у пошуку земельної ділянки розміром близько 4 гектари з відповідними комунікаціями, а KOSTAL GROUP - побудує там сучасне високотехнологічне підприємство на 1000 робочих місць.

Андреас Костал та Радослав Шкуп розповіли про існуючі проекти, які демонструють високу соціальну відповідальність компанії- особливо цікавим є професійне навчання молоді та підтримка закладів медицини. Керівник сімейної компанії із понад сторічною історією і лідерськими позиціями в галузі Андреас Костал справляє враження людини дуже приємної в спілкуванні, з конкретним баченням розвитку свого бізнесу в Україні. Він вірить в процвітання нашої країни і його ініціативність це переконливо підтверджує.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: