#

Відомого художника на залізниці в Боярці тричі переїхав потяг (ФОТО)

19.04.2018 16:48
Відомого художника  на залізниці в Боярці тричі переїхав потяг (ФОТО)

На залізнодорожному переїзді в Боярці члену Спілки художників України Сергію Галчанському відрізало обидві ноги, чоловік термново потребує допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал"Моя Київщина" з посиланням на допис Анастасії Галчанської-Богдан у Facebook.

"14 квітня мій батько Галчанский Сергій Дмитрович (член Спілки Художників України) відвідував могили родичів на кладовищі в Боярці. Повертаючись додому в Київ, близько 14:30, він намагався сісти в електричку, що було ускладнено скупченням людей. За невідомих обставин при початку руху поїзда він впав між пероном і вагоном, а ноги потрапили під потяг. За словами свідків, ніхто з персоналу станції не відреагував, і рух поїздів не припинявся, після чого проїхало ще два поїзди, хоча люди подавали сигнали і кричали про те, що сталася трагедія. Небайдужа жінка спустилася до нього, щоб чимось накрити тіло і виявила, що він ще живий. Зараз він в лікарні, стан стабільно важкий, було ампутовано дві ноги нижче коліна і зроблено переливання крові. В даний момент з'ясовуються обставини події, і чому не було зупинено руху поїздів", - йдеться у повідомленні.

Родина потерпілого дякує героїчним людям, які боролися за його життя. На чоловіка чекає тривале лікування і реабілітація, тому сім'я буде вдячна за будь-яку підтримку.

Всі бажаючі можуть допомогти здачею крові в Центральну районну лікарню Києво-Святошинського району м.Боярка, вул. Соборності, 51.

Телефон дочки: 095 408 87 16 - Катерина.  

Номер катки Приват банку: 5168 7554 2520 2955 (дочка Богдан Анастасія Сергіївна).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: